Sos cu ghimbir si soia
O reteta de inspiratie asiatica, versatila si gata sa condimenteze si sa schimbe radical pestele, carnea de pui, porc sau vita, orezul sau o portie de legume pe gratar sau sotate.
O reteta de inspiratie asiatica, versatila si gata sa condimenteze si sa schimbe radical pestele, carnea de pui, porc sau vita, orezul sau o portie de legume pe gratar sau sotate.
Citricele sunt bune in orice perioada a anului, fie doar pentru cantitatea generoasa de vitamina C, dar in aceasta salata vor oferi organismului un gust delicios, un plus de energie si putine calorii. Buna pentru o gustare sau ca un aperitiv inedit.
Ideal pentru o friptura de vita sau chiar (pentru cei care isi doresc sa experimenteze) pentru carnea de porc. Bine scazut, servit fierbinte, cu note dulcegi si usor acide.
Un desert sau o gustare sanatoasa si plina de vitamine, cu gust intens si complex de fructe, gata imediat atunci cand aveti nevoie de o reteta aparte.
Un sos dens, usor picant, cu note de brandy, ideal pentru carnea de vita sau porc, dar si pentru cea de pui. In locul piperului boabe se poate folosi si piper macinat.
Putin picant, cu note si arome exotice, bun pentru peste, pui, dar si pentru legume coapte sau sotate. Este usor de pregatit, fara fierbere, si excelent atunci cand este proaspat, iar gusturile incep sa se dezvolte si sa se completeze.
Un sos cremos, foarte aromat, recomandat pentru o friptura de pui sau porc, alaturi de o portie generoasa de pireu de cartofi, langa orez sau legume coapte.
O reteta de sos cald, recomandat pentru pui, legume la cuptor sau sote, piure de cartofi.
Excelent pentru un desert in care va doriti un gust intens de cacao, putin amarui, in contrast cu aromele dulci.
O reteta de salata proaspata, dulce, cu puternice note mediteraneene, o alternativa inedita pentru o gustare delicioasa.