Salata cu grepfrut si parmezan
O reteta pentru zilele de vara, cu grepfrut bine copt si racoritor, tulpina de telina si parmezan ras.
O reteta pentru zilele de vara, cu grepfrut bine copt si racoritor, tulpina de telina si parmezan ras.
Un amestec de fructe exotice, struguri si fructe de padure, cu prospetimea mentei proaspete si note dulci de miere.
O reteta pentru o salata de vara, cu multe vitamine, care va oferi organismului un plus de energie si mai putine calorii.
Alegeti fructe bine coapte, proaspete, frumoase, pentru o gustare sanatoasa sau un desert de vara.
O gustare pentru zilele prea calde ale verii, sanatoasa si plina de vitamine.
O salata consistenta, buna ca gustare sau pentru desert, cu un ingredient mai putin obisnuit: semintele crude de floarea-soarelui.
Un excelent desert vara si toamna, cand ne putem bucura de fructe bine coapte, parfumate si aromate, in combinatii devenite clasice sau dimpotriva indraznete.
Un sos de inspiratie asiatica, cu note picante de ghimbir, dulceata morcovilor, cu note de soia si otet de orez. Bun pentru a transforma o salata de cruditati, o farfurie cu legume sotate sau coapte, carnea de pui prajita sau pane.
Cu note mediteraneene si gust dulce, de rosii, este un sos pentru o portie de paste gata imediat.
Versatil si aromat, este un sos care imprumuta note exotice, asiatice, unei portii de orez, peste, pui pane sau legume sotate. Simplu si gata imediat, puteti ajusta cantitatile dupa gust.