Salata de primavara cu branza de capra si fasole verde
O salata simpla, care va ajuta sa folositi fasolea verde si mazarea alaturi de salata verde, oferind astfel corpului un plus de vitamine si minerale dupa zilele reci ale iernii.
O salata simpla, care va ajuta sa folositi fasolea verde si mazarea alaturi de salata verde, oferind astfel corpului un plus de vitamine si minerale dupa zilele reci ale iernii.
Un sos dulceag, gata imediat, recomandat pentru carne, crenvursti, legume sotate.
Un sos cremos, cu gust usor picant si note de nucsoara, recomandat pentru fripturile de vita sau porc.
Un sos facut in casa pe care il puteti pune pe inghetata, pe torturi in loc de glazura sau pe o o prajitura pufoasa.
Un desert plin de culoare si vitamine, cu fructe de padure, capsune, struguri, aromele fiind scoase in evidenta de sosul cu suc de lamaie si miere. Puteti folosi fructe proaspete sau congelate si puteti schimba proportiile dupa gust.
Un desert de vara plin de arome si gusturi, in care puteti folosi orice fructe, amestecand dupa inspiratie culorile pentru o prezentare inedita. Iar menta proaspata, tocata marunt, improspateaza si racoreste.
Un sos aromat si usor, gata pentru salate, legume sotate, fripturi de pui, versatil si plin de savoare.
Savuroasa, cu multe gusturi si arome, completate de mirodenii.
O salata in care gustul de fructe exotice il intalneste pe cel de mustar si pe cel de mac, cu fulgi de ceapa si ulei de susan.
Un sos cu otet de orez, putin sos de soia si amidon, foarte bun pentru orice reteta de inspiratie asiatica, fie ca este vorba de un bol de orez cu ou, fie de carne de porc, pui sau peste.