Cu aroma sa putin diferita de otetul clasic, varianta din orez are vagi note dulcegi, si poate sa ofere unui preparat acel gust putin asiatic, exotic, distinct. Iar ghimbirul picant echilibreaza gustul racoritor al castravetilor.
O reteta pentru un desert sau o gustare sanatoasa, plina de arome si gusturi, dulce si cu atat mai buna cu o portie generoasa de iaurt. Puteti ajusta cantitatile daca pastrati pe cat posibil proportiile retetei.
O reteta cu puternice influente mediteraneene, in care gustul puternic de portocala bine coapta, dulce, zemoasa, se intalneste cu scortisoara, boiaua de ardei sau notele acrisoare ale rodiei.
O reteta usor de pregatit in doar cateva minute, iar rezultatul este un sos bun pentru carnea de porc sau pui, pentru vita, pentru chiftele sau crenvursti, versatil, aromat si gata imediat.
O reteta picanta si aromata, care poate fi mai iute sau mai putin iute, dupa gust, cu ardei, rosii, verdeata si aroma aparte a busuiocului. Este un sos ce poate fi folosit pentru carne, legume sau chiar pentru o portie de paste.
Un sos consistent si cu aroma complexa, bun pentru paste dar o alegere indrazneata si pentru felurile de carne sau legume la cuptor. Poate fi folosita bere bruna sau blonda, dupa preferinta.