Fel de mancare traditional, consistent si adesea intalnit in meniu, salata de cartofi capata in aceasta versiune un plus de iuteala de la piper, boia iute si (dupa gust) ardei iute verde sau rosu, tocat marunt sau taiat rondele subtiri, fara seminte. Doar pentru cei care prefera mancarea picanta.
Buna ca garnitura pentru o friptura gustoasa, intr-un burger sau sandvis, este o salata de ceapa rosie gata imediat, cu gust bogat si dulceag, delicios.
Usoara si plina de arome proaspete, perfecta pentru zilele calduroase, este o reteta in care gustul de piept de pui la gratar si cel de feta sunt completate surprinzator de capsunile dulci.
O reteta indrazneata in care bolul va fi plin de culoare si felii rotunde de portocala, rondele de ceapa rosie dulce, un sos la baza caruia sta versatilul ulei de rapita, iar rezultatul final este o surpriza. Placuta.
Plina de culori si arome, transformand un bol intr-un spectacol cromatic, este o reteta in care gusturile dulci-acrisoare sunt completate de cel de sfecta si nuca.