Sos de lamaie pentru friptura
Un sos cu influente mediteraneene, perfect pentru o friptura de pui la cuptor sau gratar pe care vreti sa o transformati intr-o surpriza pentru invitati.
Un sos cu influente mediteraneene, perfect pentru o friptura de pui la cuptor sau gratar pe care vreti sa o transformati intr-o surpriza pentru invitati.
Combinatia intre gustul dulce al ardeiului gras si cel picant al celui iute face din acest sos o alegere perfecta pentru carnea rosie si nu numai. Puteti modifica dupa plac proportiile, si cum il puteti pregati cu 7-10 zile inainte se pastreaza bine la frigider, intr-un recipient inchis ermetic.
Un sos versatil, cu gust puternic, potrivit pentru carnea de porc sau pui, dar si pentru legume fierte sau o portie de orez. Perfect pentru cei care vor sa incerce un gust dulce si sarat, putin picant de la usturoi si chili.
Cremos, consistent si cu gustul puternic al ciupercilor salbatice, este sosul perfect pentru carnea de pasare sau porc, transformand o friptura, un snitel sau o portie de chiftelute intr-un deliciu.
Un sos cremos, consistent, cu gust intens, perfect pentru o gama larga de aperitive. Versatil si cu o aroma aparte, poate insoti fripturi, legume coapte, biscuiti sarati. Poate fi folosit si pentru tartine ca un aperitiv satios si interesant.
Un sos cu o culoare intensa, proaspata, gust puternic, putin iute, perfect pentru orice friptura, peste o portie de paste sau orez.
Un sos bogat, cu aroma complexa, perfect pentru orice fel de paste si usor de pregatit.
O reteta de sos cu note mediteraneene, gust proaspat si aroma complexa, care va transforma o banala salata intr-un veritabil deliciu.
Cu notele sale dulci-sarate si aroma usor picanta, este o propunere putin indrazneata pentru feluri de carne de pui, porc sau, de ce nu, peste.
Avand la baza un sos simplu de soia de buna calitate, este o reteta pentru un amestec relativ usor de pregatit, cu gusturi si arome exotice, asiatice, bun pentru feluri de carne, legume fierte sau coapte, paste (preferabil de orez).