Sos simplu cu piper negru
Recomandat pentru o friptura de vita, dar se potriveste la fel de bine celei de pasare, fie la gratar, fie la cuptor.
Recomandat pentru o friptura de vita, dar se potriveste la fel de bine celei de pasare, fie la gratar, fie la cuptor.
Un sos dens, cu gust puternic, perfect pentru feluri calde de legume, fripturi din carne de pasare sau vita sau pur si simplu ca gustare alaturi de felii de paine prajita.
Perfect pentru salate de cruditati
Interesant pentru salate de vara in care vreti sa adaugati un plus de aroma si de gust, contrastul dintre acreala putin acida si dulceata mierii facand din acest sos o provocare si o recompensa.
Consistent si gustos, este un sos ce reuseste sa adauge un plus de aroma unei garnituri de legume.
O reteta foarte simpla pentru un sos de ciocolata perfect pentru torturi, prajituri, fursecuri, suficient de dens si cremos chiar si pentru cei mai pretentiosi.
Un sos cu mustar, bere si chimen pe care il puteti pregati acasa si care foarte probabil va fi mai bun decat variantele pe care le puteti cumpara. Perfect pentru fripturi, carnati, gratar sau ca baza pentru a marina carnea inainte de gatire.
Bun atat pentru o friptura la cuptor din carne de porc sau o tava cu legume de toamna, bine coapte, este un sos simplu de pregatit si delicios.
Bun pentru a aduce un plus de aroma rafinata unei fripturi la cuptor sau pentru a complementa orice fel cu carne, este un sos cu vin alb destul de usor de preparat, mai ales daca alegeti un vin de calitate.
Istoria micului dejun frantuzesc incepe in secolul al XVIII-lea dar sintagma asociata, petit dejeuner, a aparut abia la sfarsitul veacului trecut. Si nu degeaba i s-a spus “petit”, deoarece este mai degraba un rasfat la primele ore ale diminetii.