Reteta simpla de sos marinara
Un sos clasic, bun pentru paste sau chiftele. Puteti pune mai mult ardei iute sau deloc pentru un sos dulce.
Un sos clasic, bun pentru paste sau chiftele. Puteti pune mai mult ardei iute sau deloc pentru un sos dulce.
Un sos clasic, pe care il puteti pregati destul de usor si acasa daca v-ati plictisit de variantele disponibile in magazine.
O reteta picanta si aromata, care poate fi mai iute sau mai putin iute, dupa gust, cu ardei, rosii, verdeata si aroma aparte a busuiocului. Este un sos ce poate fi folosit pentru carne, legume sau chiar pentru o portie de paste.
Un sos consistent si cu aroma complexa, bun pentru paste dar o alegere indrazneata si pentru felurile de carne sau legume la cuptor. Poate fi folosita bere bruna sau blonda, dupa preferinta.
Un sos dulceag, gata imediat, recomandat pentru carne, crenvursti, legume sotate.
Un sos cremos, cu gust usor picant si note de nucsoara, recomandat pentru fripturile de vita sau porc.
Un sos facut in casa pe care il puteti pune pe inghetata, pe torturi in loc de glazura sau pe o o prajitura pufoasa.
Un sos aromat si usor, gata pentru salate, legume sotate, fripturi de pui, versatil si plin de savoare.
Un sos cu otet de orez, putin sos de soia si amidon, foarte bun pentru orice reteta de inspiratie asiatica, fie ca este vorba de un bol de orez cu ou, fie de carne de porc, pui sau peste.
O reteta de inspiratie asiatica, versatila si gata sa condimenteze si sa schimbe radical pestele, carnea de pui, porc sau vita, orezul sau o portie de legume pe gratar sau sotate.