Sos cald cu supa de vita, cuisoare, zahar brun
Un sos care se va servi cald alaturi de friptura de porc sau, de ce nu, vita, cu numeroase note exotice si dulci alaturi de gustul putin sarat de soia si cel de ketchup.
Un sos care se va servi cald alaturi de friptura de porc sau, de ce nu, vita, cu numeroase note exotice si dulci alaturi de gustul putin sarat de soia si cel de ketchup.
Acel detaliu plin de savoare ce transforma pestele, legumele sau o salata simpla de vara intr-o surpriza aromata si putin picanta, cu note mediteraneene.
Gata in scurt timp, perfect pentru carnea de vita sau porc dar si pentru curcan sau pui, cu gust puternic de ciuperci si note de tanin de la vinul rosu, este un sos bun pentru orice anotimp.
Un sos relativ simplu de pregatit, cu aroma complexa, perfect pentru carnea de vita sau de porc.
Un sos putin picant, cu gust complex si aroma intensa, bun pentru carnea de vita, porc sau, de ce nu, de pui.
O reteta de sos foarte buna pentru friptura de pui sau porc, cu note picante si gust puternic.
O alegere indrazneata, cu un gust complex in care se intalnesc notele acrisoare cu dulcele si saratul, pentru carnea la cuptor sau gratar care va fi astfel total diferita si neconventionala.
O reteta clasica, versatila, gata imediat, buna pentru salate de cruditati. In loc de otet se foloseste zeama de lamaie, iar coaja rasa va oferi oricarui preparat note mediteraneene, proaspete.
Un sos cu note picante datorita branzei cu mucegai albastru, bun pentru feluri de legume sau carne.
Un sos pentru gratar in stil american, cu gust dulceag si note picante, pentru pentru carnea de porc, pui, vita.