Salata cu sfecla rosie, castraveti si ridichi
O reteta simpla si rapida pentru o gustare sau o salata de vara, secretul fiind ca toate ingredientele sa fie taiate cat mai subtire.
O reteta simpla si rapida pentru o gustare sau o salata de vara, secretul fiind ca toate ingredientele sa fie taiate cat mai subtire.
O gustare sanatoasa? Un desert delicios? Un aperitiv? Iata o salata in care se intalnesc piersici si fenicul, rezultatul final fiind un raspuns perfect pentru oricare dintre aceste intrebari.
O salata perfecta pentru cei care prefera gustul intens al fileurilor de ansoa, de aceasta data intr-o combinatie interesanta alaturi de note si arome vegetale.
O combinatie indrazneata de arome si culori intre dulceata revigoranta a pepenelui, rosiile cherry putin astringente, branza sarata de capra, verdeata si sosul pesto.
O varianta a clasicei salate de cartofi avand in plus porumb dulce si spanac proaspat.
O supa simpla de legume cu gust proaspat, putine calorii si un plus de aroma datorita chimenului, care va usura si digestia.
Un sos cu mustar, bere si chimen pe care il puteti pregati acasa si care foarte probabil va fi mai bun decat variantele pe care le puteti cumpara. Perfect pentru fripturi, carnati, gratar sau ca baza pentru a marina carnea inainte de gatire.
Poate sa para un amestec exotic, unul in care gusturile sunt prea dulci si amestecate, dar pus intr-un bol este o salata aparte, cu multe vitamine si antioxidanti, perfecta ca o gustare sau un desert. Recomandat celor care vor sa incerce altceva.
Bun atat pentru o friptura la cuptor din carne de porc sau o tava cu legume de toamna, bine coapte, este un sos simplu de pregatit si delicios.
Bun pentru a aduce un plus de aroma rafinata unei fripturi la cuptor sau pentru a complementa orice fel cu carne, este un sos cu vin alb destul de usor de preparat, mai ales daca alegeti un vin de calitate.