Salata de fructe cu portocale, curmale uscate si migdale

Ingrediente:
 
o lingura de ulei de cocos, topit la temperatura camerei
1-2 lingurite miere 
un varf de lingurita scortisoara macinata
un varf de cutit sare
un sfert de cana migdale crude
4-6 portocale (ideal jumatate dintre ele portocale rosii)
4-6 curmale uscate, taiate felii subtiri
1-2 linguri de suc de portocale
(optional) un varf de lingurita menta uscata sau proaspata, tocata marunt
 
Mod de preparare: puneti intr-un bol uleiul de cocos, mierea, scortisoara si putina sare de mare, adaugati migdalele crude si amestecati pana cand sunt bine acoperite de amestec. Se pun la copt pentru 10 minute, intr-o tava cu foaie de copt, intinse bine pana isi schimba culoarea. Se lasa la racit in bucatarie. Decojiti cu grija portocalele, indepartati si partea alba si taiati fiecare fruct in rondele subtiri, punand feliile intr-un bol potrivit. Se adauga migdalele prajite, menta uscata sau proaspata si se toarna putin suc de portocale deasupra. Se lasa putin sa stea si se serveste.

Foto: premiumtimes.ng

 

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/2fed48f95419599a1bc341dc7661f7b1) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139