Un desert clasic, dulce-acrisor, cu multa vitamina C, perfect pentru orice anotimp. Secretul pentru orice marmelada reusita este sa alegeti fructe sanatoase, bine coapte, iar gustul final trebuie sa fie dominat de notele vegetale, fructate si nu de zahar.
Un fel consistent, destul de usor de preparat si neasteptat de satioasa, incat o portie ar fi suficienta pentru o masa. Cu arome de toamna si gusturi pline, este o salata de care va puteti bucura in zilele tot mai reci.
Un aperitiv usor de facut, gustos datorita combinatiei intre aromele picante din branza si cele de padure, vegetale, ale ciupercilor. Alegeti un soi de ciuperci cu palaria cat mai mare sau mai multe ciuperci medii.
Perfecta ca garnitura pentru carnea de porc sau de pui, o salata de toamna plina de gust si aroma. Usor de preparat si merge la fel de bine ca gustare.
Un amestec de gusturi si nuante de toamna, in care dulceata acrisoara a merisoarele uscate se intalneste cu aroma usor acida si culoarea merelor, alaturi de feta sarata, nuci si miere.