Salata de toamna cu sfecla rosie, morcov si ceapa
Ingrediente:
doua sfecle rosii
un morcov mare
o lingurita cu varf coriandru
o ceapa rosie medie
doua linguri maioneza
sare, piper
Mod de preparare: sfecla se fierbe pentru 40-50 de minute sau se tine la cuptorul bine incins pentru 30-40 de minute, apoi se curata de coaja si se taie cubulete dupa ce s-a racit. Separat se fierbe morcovul, apoi se taie felii subtiri. Se pun sfecla si feliile de morcov intr-un bol, se adauga ceapa rosie taiata rondele, se amesteca bine cu toata cantitatea de coriandru, se condimenteaza cu sare si piper si se serveste dupa ce s-a turnat deasupra maioneza.
Foto: amazon.com
Articole asemănătoare
-
Salata de toamna cu porumb, bacon si cartofi
O gustare consistenta pentru zilele tot mai reci de toamna, cu multe culori si arome in acelasi bol.
-
Retete de toamna. Salata de spanac si branza cu mucegai albastru
Daca doriti sa incercati o salata de toamna cu gust special, potrivita in orice moment si la orice aperitiv, va propunem urmatoarea reteta cu spanac si branza cu mucegai albastru.
-
Salata de primavara cu verdeturi si mozzarella
O data cu sosirea anotimpului in care toate se trezesc la viata, primavara, va propunem cateva retete in ton cu acest sezon. Va invitam sa va delectati cu o portie de salata de primavara cu verdeturi si mozzarella.
-
Salate gustoase. Salata de pui cu maioneza si muraturi
Pentru intreaga familie, puteti prepara o salata rapida si cu un gust bun: salata de pui cu maioneza si muraturi. Este o salata satioasa, de care veti fi incantati cu siguranta.
-
Salata de cartofi cu porumb si ardei gras
Pentru masa de seara, puteti opta pentru o salata cu multe legume si anume: salata de cartofi cu porumb si ardei gras.