Salata cu sfecla rosie, castraveti si ridichi
Ingrediente:
o sfecla rosie medie
doi castraveti
sase ridichi mari
50 g parmezan ras
ulei de masline
o lamaie
sare, piper
Mod de preparare: sfecla se fierbe pentru 15-20 de minute in apa cu putina sare, se lasa la racit, se curata si se taie in jumatate sau sferturi, apoi se feliaza cat mai subtire. Castravetii se spala si se taie pe lung in felii foarte subtiri, cu tot cu coaja, ridichile in rondele fine. Se pun ingredientele intr-un bol, se adauga ulei de masline dupa gust, sare, piper negru proaspat macinat, o lingura de suc de lamaie proaspat stors (sau mai mult) si se serveste imediat.
Foto: pixabay.com
Articole asemănătoare
-
Smoothie cu sfecla rosie, mar si ghimbir
Bun pentru sistemul imunitar, digestie si un plus de energie, cu multe vitamine si gust placut, este o reteta care va ajuta sa profitati din plin de beneficiile oferite de sfecla rosie.
-
Tratamente naturiste cu sfecla rosie
Este recomandata sub forma de suc, fiarta sau coapta pentru a trata anemia, fiind bogata in fier si vitamina C. In plus cei care mananca des sfecla rosie, indiferent de felul in care o prepara, vor avea si un sistem imunitar mai puternic.
-
Salate gustoase. Salata de sfecla rosie cu cartofi si ton
Multe salate usoare si gustoase puteti prepara intr-un mod rapid pentru o masa delicioasa. Va invitam sa pregatiti salata de sfecla rosie cu cartofi si ton.
-
Salate gustoase. Salata de sfecla rosie cu branza de capra
O salata simpla si gustoasa, pentru o masa usoara la birou sau acasa, poate fi salata de sfecla rosie cu branza de capra. Desi gustul sau este dulce, aceasta are putine calorii.
-
Salata cu piept de pui si boabe de porumb
Binevenita in orice moment al zilei, salata este preferata multora in locul oricarui alt fel de mancare. Va propunem sa incercati reteta de salata cu piept de pui si boabe de porumb.