Reteta salata mediteraneana cu ton
Cu multe proteine si fibre aceasta salata poate fi servita ca fel principal nu doar in cadrul dietei mediteraneene, considerata cea mai sanatoasa dieta din lume.
Cu multe proteine si fibre aceasta salata poate fi servita ca fel principal nu doar in cadrul dietei mediteraneene, considerata cea mai sanatoasa dieta din lume.
Puiul este ingredientul care transforma aceasta salata greceasca cu multe legume intr-un fel de mancare principal. De asemenea multe din ingrediente pot fi inlocuite. Spre exemplu in loc de brocoli si ardei gras puteti adauga rosii sau castraveti.
Un desert foarte gustos oricand, un mic dejun sanatos, biscuitii cu lapte si unt au o aroma unica ce place tuturor. Reteta dupa care pot fi preparati nu este deloc grea si timpul destinat pregatirii nu este lung.
Pentru un mic dejun diferit de traditionalele clatite sau cereale cu lapte, briosele cu miere si branza de capra sunt optiunea perfecta. Imbnand gustul dulce al mierii de albine cu branza putin sarata si picanta de capra din comert veti obtine un mic dejun deosebit si foarte hranitor.
Chiar daca pare a fi un context neobisnuit, o infuzie preparata din lapte si muguri de lavanda va fi elementul principal care va oferi o altfel de aroma mierei de albine care la randul ei va indulci si va completa desertul special din prune.
Cu putin efort puteti in cateva minute sa gatiti un mic dejun special si delicios de weekend, dupa o reteta care poate inlocui oricand si traditionalul desert care deseori rapeste mult timp.
In zilele calde de vara ne mentinem organismul hidratat si vitaminizat cu ajutorul fructelor si legumelor. Fara doar si poate pe langa salate apare si pofta de a consuma carne. Cea mai potrivita, vara, deoarece nu contine grasimi multe, este carnea de pui, insa nu oricum pregatita.
Cartofii, foarte populari in bucataria romaneasca, pot capata un gust deosebit alaturi de ingredientele potrivite, adaugate in compozitia felului pregatit potrivit indicatiilor bucatarilor cu experienta.
Salmon Panzanella este o salata traditionala italiana cu somon, rosii si castraveti, sanatoasa si plina de nutrienti, care in zilele de vara ofera organismului hidratare si vitamine pentru a face fata caldurii.
Atunci cand sarim peste micul dejun organismul nostru sufera pentru ca nu primeste toti nutrientii de care are nevoie pentru o buna functionare. In special, cand vremea nu este favorabila, fie ca temperatura urca mult peste nivelul de confort sau coboara pana la chiar minus zeci de grade, micul dejun ne pastreaza in forma si ne face sa ne simtim mai bine, mai energici si dornici de a incepe o noua zi cu zambetul pe buze.