Trei optiuni rapide si sanatoase pentru micul dejun
Micul dejun este fara indoiala principala si cea mai importanta masa a zilei, comparativ cu masa de pranz sau cina.
Micul dejun este fara indoiala principala si cea mai importanta masa a zilei, comparativ cu masa de pranz sau cina.
Produsele alimentare scotiene au fost puternic influentate de sosirea vikingilor in secolul al IX-lea, iar in secolul al XVI-lea de francezi.
Se pun intr-un vas semintele de susan. Se adauga apoi sosul de soia, Mirin, uleiul de susan, usturoiul, piperul Chile, sucul de lamaie si cel de portocale.
Thai Chicken Stir-Fry cu rosii, lemongrass si ierburi proaspete este un fel de mancare din bucataria thailandeza, reteta fiind originara din nordul Thailandei.
Hoummus este un preparat din bucataria libaneza cunoscut ce se poate prepara de oricine chiar si acasa.
Daca nu ati vizitat Spania, cu siguranta trebuie sa va planificati o calatorie in aceasta minunata tara. In Spania veti gasi pe langa monumentele istorice de o importanta semnificatie si o sumedenie de specialitati culinare regionale, intrucat fiecare regiune sau oras spaniol se mandreste cu propriile retete si produse alimentare.
Bucataria italiana se bucura de o grandioasa popularitate; de aceea, este considerata una dintre cele mai populare bucatarii din intreaga lume.
Unele orase sunt sinonime cu anumite feluri de mancare ce reprezinta traditiile consacrate ale artei gatitului. Montreal, cu un aflux de rezidenti din multe culturi diferite din intreaga lume, in combinatie cu Patrimoniul Cultural Francez-Canadian uimeste prin arta culinara promovata.
Mancarea buna trebuie sa aiba si o infatisare pe masura pentru a fi dorita si consumata de oameni. In acest context este important sa combinam ingredientele fiecarei retete in parte nu doar pentru gustul ci si pentru aspectul unui fel de mancare.
Bucataria ruseasca intrece stereotipurile populare, uimind prin sutele de supe, preparatele din peste, carne si deserturile delicioase care nu si-au schimbat retetele in decursul anilor.