Jeleu de levantica
Iata o reteta ce va surprinde cu siguranta. Acesta se poate servi cu inghetata, budinca sau crema. Dar la fel de bine il puteti servi si langa carne, in special de miel.
Iata o reteta ce va surprinde cu siguranta. Acesta se poate servi cu inghetata, budinca sau crema. Dar la fel de bine il puteti servi si langa carne, in special de miel.
CLATITE MEXICANE servite alaturi de garnituri din salate sau soteuri de morcovi dulci.
Ingrediente: faina, zahar, margarina, nuci pisate, scortisoara, bicarbonat, sare, smantana, esenta de vanilie, ou, mere taiate bucatele...
Ingrediente: unt, zahar, oua, banane, faina, cuisoare, scortisoara, nuci si stafide
Ingrediente: tortellini, ulei, ciuperci feliate, rosii taiate felii subtiri (cu tot cu sos), branza rasa (de preferinta parmesan), sos...
Ingrediente: paste, ardei rosu, ciuperci feliate, broccoli, sos Caesar, mazare, porumb (optional)
Ingrediente: lapte, capsune, bucati de ananas, iaurt degresat, zahar, esenta de vanilie, cuburi de gheata...
Ingrediente: rosii, ardei, putina ceapa, 3 catei de usturoi, frunze de busuioc, ulei de masline, sare si piper, paine, branza parmezan.
Ingrediente (pentru 8 portii): rosii, ceapa rosie, masline, branza feta, oregano, ulei de masline, otet...
Un desert dulce, de weekend. Ingrediente: 2 cani faina, 1/2 cana zahar, praf de copt, putina sare, 1 ou, 1 cana lapte, 1 lingura unt, 1/4 cana miere...