Tortellini cu branza, ciuperci si usturoi
Ingrediente:
250 grame tortellini, fierte si scurse de apa
1 lingura de ulei
200 grame ciuperci feliate
2-3 rosii, taiate felii subtiri (cu tot cu sos)
branza rasa (de preferinta parmesan)
sos din cateva frunze de busuioc tocat marunt si 3-4 catei de usturoi pisati
Preparare:
Incingeti uleiul in tigaie la foc potrivit si adaugati ciupercile. Dupa 5 minute, adaugati rosiile si amestecati mereu pana incepe sa fiarba. Dati focul la mic si mai lasati 5 minute. Se serveste peste tortellini, cu branza rasa deasupra.
17.05.2007
Lavinia Rorich
Gradinamea.ro
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Deserturi de Paste. Prajitura cu branza dulce si stafide
Pentru deserturile de Paste, in afara de cozonac si pasca puteti pregati si o prajitura delicioasa cu branza dulce si stafide.
-
Retete de post. Paste cu ciuperci si verdeata
Pentru perioadele de post, puteti realiza reteta de paste cu ciuperci si verdeata. O bogatie de gust se poate regasi si in preparatele simple.
-
Aperitive gustoase. Ciuperci umplute cu branza de vaci si marar
Un aperitiv simplu si sanatos, pentru o zi agitata, poate fi reteta de ciuperci umplute cu branza de vaci si marar.
-
Rosii umplute cu branza telemea si vinete
O mancare plina de gust se observa de la prima gustare. Va propunem sa savurati rosiile umplute cu branza telemea si vinete.
-
Tocanita de vara cu rosii, dovlecei si usturoi
O mancare de vara savuroasa pentru un pranz bogat este tocanita de vara cu rosii, dovlecei si usturoi.