Aperitive gustoase. Ciuperci umplute cu branza de vaci si marar
Un aperitiv simplu si sanatos, pentru o zi agitata, poate fi reteta de ciuperci umplute cu branza de vaci si marar.
Ingredientele:
6 ciuperci mari
2 linguri cu unt
150 g branza de vaci
1 lingura de marar proaspat tocat
1 ou
sare
Modul de preparare este urmatorul:
Ciupercile se curata si se spala.
Picioarele ciupercilor se taie.
Apoi se toaca.
Se pun la inabusit alaturi de o lingura cu unt.
Palariile ciupercilor se pun intr-un vas termorezistent, uns cu unt.
Se pun pe foc si se lasa pana devin moi.
Cand sunt gata, se lasa putin sa se raceasca.
Branza de vaci se amesteca la un loc cu ciupercile tocate.
Se adauga mararul si oul.
Se presara si putina sare.
Se amesteca bine.
Cu pasta rezultata se umple fiecare ciuperca.
Apoi se mai pune cate o bucatica de unt peste fiecare ciuperca umpluta.
Dupa aceea se dau la cuptor.
Se lasa pana ce s-au rumenit.
Se servesc imediat ce se scot din cuptor.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Cartofi cu umplutura de branza de vaci
In loc de cartofi la cuptor cu branza de vaci puteti incerca o varianta putin mai dificila (secretul reusitei este sa alegeti cartofi mari, dar si de calitate), dar mai gustoasa.
-
Sufleu cu branza de vaci si mere
Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.
-
Aperitive speciale pentru zile festive. Ciuperci umplute cu crema de branza
Un aperitiv delicios pentru zilele festive il poate constitui reteta de ciuperci umplute cu crema de branza. Ingredientele le gasiti in cele ce urmeaza:
-
Salata de mar cu branza de capra si andive
O salata cu un gust bun este binevenita in orice moment al zilei, fie ca sunteti acasa ori la lucru. Pentru a va bucura de acest gust, va propunem sa pregatiti salata de mar cu branza de capra si andive.
-
Rosii umplute cu carne de pui si orez
Daca va ganditi ce mancaruri sa mai preparati cu rosiile proaspete si coapte din gradina, puteti incerca reteta de rosii umplute cu carne de pui si orez.