Rosii umplute cu branza telemea si vinete
O mancare plina de gust se observa de la prima gustare. Va propunem sa savurati rosiile umplute cu branza telemea si vinete.
Ingredientele necesare sunt urmatoarele:
6 rosii
250 g branza telemea
1 galbenus de ou
100 g cascaval
1 vanata
marar
sare
Modul de preparare:
Branza telemea se zdrobeste si se amesteca cu smantana.
Apoi se pune galbenusul.
Mararul se toaca marunt.
Rosiile se spala si se sterg.
Apoi se taie cate un capacel la fiecare rosie.
Se scoate pulpa din ele.
Apoi rosiile se umplu cu amestecul de branza.
Se pun toate intr-un vas termorezistent.
Se rade cascaval deasupra.
Se mai pun deasupra o rondela de vanata si pulpa de rosii.
Rosiile umplute se acopera cu capacelele taiate.
Se stropesc cu putin ulei.
Se pun apoi la cuptor.
Se lasa la foc mic timp de 45 de minute.
Cand sunt gata, se servesc calde.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Retete delicioase. Rosii umplute cu ton
O reteta apetisanta pe care o puteti pregati pentru invitatii dumneavoastra poate fi cea de rosii umplute cu ton.
-
Deserturi de Paste. Prajitura cu branza dulce si stafide
Pentru deserturile de Paste, in afara de cozonac si pasca puteti pregati si o prajitura delicioasa cu branza dulce si stafide.
-
Oua si rosii umplute cu crema de branza si unt
Incepeti-va ziua cu un aperitiv sanatos si gustos, format din legume pline de vitamine. Va prezentam reteta de oua si rosii umplute cu crema de branza si unt.
-
Aperitive gustoase. Ciuperci umplute cu branza de vaci si marar
Un aperitiv simplu si sanatos, pentru o zi agitata, poate fi reteta de ciuperci umplute cu branza de vaci si marar.
-
Rosii umplute cu carne de pui si orez
Daca va ganditi ce mancaruri sa mai preparati cu rosiile proaspete si coapte din gradina, puteti incerca reteta de rosii umplute cu carne de pui si orez.