Reteta pentru sos de hrean polonez
Se incalzeste o lingura de grasime intr-o tigaie. Dupa ce aceasta se incalzeste se adauga un sfert de ceapa taiata si se lasa la prajit pana aceasta capata o culoare maro. Apoi se adauga o lingura de faina si doua linguri de hrean ras.
Ciocolata este de mult timp, pentru cei mai multi dintre noi si in special pentru cei mici, un desert delicios. Din punct de vedere nutritional, studiile au demonstrat pana in prezent ca ciocolata neagra are in compozitie mai multi antioxidanti decat orice alt produs alimentar.
Printre prajiturile speciale dedicate Sarbatorii Craciunului se gasesc si prajiturile cu unt si nuci de pecan (nuci asemanatoare cu cele obisnuite, insa cu o textura mai delicata), cu cirese, ovaz, zahar brun, unt si nuca de cocos.
Crema de unt, shortening, zaharul brun si cel granulat se amesteca impreuna, iar apoi se adauga oul, sucul de portocale si coaja rasa de portocala. Se amesteca bine. Se cern impreuna faina, cu praful de copt, sarea si se amesteca apoi cu ciocolata.
Ciocolata si berea sunt doar doua produse belgiene renumite in intreaga lume, insa Belgia nu atrage an de an turistii de pe intreg mapamondul doar datorita aromei ciocolatei sau gustului unic al berii. Pe langa peisajele mirifice, Belgia are multe delicatese de oferit celor pasionati de arta culinara.