Rosii umplute cu ciuperci cu maioneza
Un aperitiv numai bun pentru a incepe dimineata intr-un mod placut.
Un aperitiv numai bun pentru a incepe dimineata intr-un mod placut.
Facut cu crema din unele roade ale toamnei - perele - tortul cu compot de pere arata fabulos si are un gust deosebit.
Delicioase ca si cele cu fructe, placintele cu legume se regasesc si ele in meniul unei zile in care vrem sa incercam un nou preparat.
Ingrediente: 400 g piscoturi de sampanie 1 kg compot de caise 400 g frisca dulceata de visine rom eventual 50 g ciocolata
Spanacul, numarandu-se printre legumele cu frunze verzi, furnizeaza mai multi nutrienti decat orice alte produse alimentare.
Merele cu jeleu de fructe sunt numai potrivite pentru un desert delicios si rapid de preparat.
Tortelli cu cartofi - paste umplute cu cartofi si alte ingrediente - este o reteta tipica partii de nord a Toscanei.
Rasolul milanez din carne de vitel reprezinta unul dintre felurile de mancare specifice orasului Milano, capitala a provinciei italiene Lombardia.
Preparatele din bucataria toscana au gusturi sofisticate, dar totodata simple si sunt preparate cu maiestrie, stiinta si pasiune.
Dimineata la micul dejun ori ca desert in timpul zilei, clatitele cu porumb sunt foarte gustoase si totodata necesita un timp scurt de preparare.