Rosii umplute cu ciuperci cu maioneza

Un aperitiv numai bun pentru a incepe dimineata intr-un mod placut.

Pentru reteta de rosii umplute cu ciuperci si maioneza, aveti nevoie de ingredientele urmatoare:

- 6-12 rosii

- 100-150 g ciuperci

- 2 oua

- 120 ml ulei

- 1 lingurita de mustar

- 1 lingura zeama de lamaie

- patrunjel verde sau marar verde tocat

- sare si piper, dupa gust


Mod de pregatire:

Se spala rosiile si se scobesc de miez.

Se presara cu putina sare si se intorc cu gura in jos, pentru a se scurge zeama.

Se fierb ciupercile, adaugand in apa de fiert zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca.

Din galbenusurile de ou (un ou se fierbe si se foloseste galbenusul fiert), mustar si ulei se prepara maioneza.

Se amesteca ciupercile racite si taiate marunt cu maioneza.

Se adauga patrunjel sau marar tocat marunt, apoi sare si piper, dupa gust.

Cu compozitia rezultata se umplu rosiile si se asaza pe fiecare rosie cate o frunza de salata verde.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/55a6a9e6db3ca56214f1c4a5f7176f23) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139