Dulciuri. Trufe cu alune
Din combinatia intre ciocolata si alune rezulta un desert foarte gustos si simplu de preparat, numit trufe cu alune.
Din combinatia intre ciocolata si alune rezulta un desert foarte gustos si simplu de preparat, numit trufe cu alune.
Prajite sau coapte, batoanele de mozzarella pane reprezinta un aperitiv delicios si o gustare potrivita in orice moment al zilei.
Plina de substante nutritive si cu un gust delicios, mazarea verde este o sursa foarte buna pentru sanatate. Aceasta contine acid folic si vitamina B6. De asemenea, aportul de substante nutritive existente in mazarea verde contribuie la mentinerea sanatatii oaselor.
Ravnita de foarte multe persoane si cunoscuta pentru gustul sau minunat, ciocolata face parte din dulciurile nelipsite ale unui desert simplu, savurat in orice moment al zilei. Studiile de cercetare realizate cu privire la ciocolata si consumul acesteia releva faptul ca aceasta contine mai multi compusi bioactivi, care promoveaza vigilenta si starea de bine si reduce durerea.
Simple si usor de preparat, spumele de fructe la pahar constituie desertul ideal de savurat in verile foarte calduroase.
Privite ca fructe hranitoare si tonice, caisele sunt populare in intreaga lume.
Portocalele, unele dintre cele mai preferate fructe din lume, sunt o sursa bogata de vitamine, predominanta fiind vitamina C. Aceasta vitamina protejeaza puternic corpul nostru impotriva elementelor de natura nociva.
Deloc complicata de preparat, budinca de gris cu mere este foarte gustoasa.
Prunele fac parte dintre acele fructe cu un continut bogat in fibre alimentare si care s-au dovedit eficiente in imbunatatirea sistemului digestiv.
Cu efecte benefice asupra organismului, este incurajata utilizarea fructelor de coacaz in diverse siropuri, compoturi si alte preparate.