Tort din piscoturi de sampanie cu caise
Ingrediente:
400 g piscoturi de sampanie
1 kg compot de caise
400 g frisca
dulceata de visine
rom
eventual 50 g ciocolata
Mod de preparare:
Se aranjeaza pe un platou jumatate din cantitatea de piscoturi.
Se stropesc cu zeama de compot si rom.
Deasupra se asaza caisele din compot, taiate in sferturi si fructele din dulceata.
Se acopera cu restul de piscoturi, de asemenea stropite cu zeama de compot si rom.
Totul se imbraca cu frisca si se orneaza cu ciocolata rasa sau taiata in batoane si cu visine din dulceata.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Snitele din piept de curcan cu lamaie
Alegeti sa consumati carnea de curcan deoarece aceasta contine seleniu, ce confera imunitate organismului nostru. Va propunem sa preparati snitele delicioase din piept de curcan cu lamaie.
-
Retete speciale pentru Craciun. Bors din oase de porc cu smantana
In asteptarea Craciunului cu mancaruri alese si veselie, mai puteti prepara urmatoarea reteta: bors din oase de porc cu smantana.
-
Tort din piscoturi de sampanie si crema de banane
Pentru o aniversare speciala a unei persoane dragi din familia dumneavoastra, puteti incerca sa o surprindeti preparand un tort din piscoturi de sampanie cu crema de banane.
-
Batoane din branza de vaci cu chimen
Cu un aspect foarte apetisant, batoanele din branza de vaci cu chimen se potrivesc la gustare alaturi de lapte batut sau iaurt.
-
Rulada cubaneza din cotlet de porc cu ananas
Gustoasa si bogata in calorii, bucataria cubaneza uimeste prin preparatele din carne, pui sau vita. Un preparat irezistibil pentru o masa cu prietenii il constituie rulada cubaneza din cotlet de porc cu ananas.