Batoane din branza de vaci cu chimen
Cu un aspect foarte apetisant, batoanele din branza de vaci cu chimen se potrivesc la gustare alaturi de lapte batut sau iaurt.
Ingrediente:
200 g branza de vaci
40 g cascaval
200 g faina
200 g unt
1 galbenus
chimen
Se realizeaza astfel:
Branza de vaci se stoarce.
Apoi se da prin sita.
Se amesteca si cu cascavalul ras, untul si faina.
Se framanta bine aluatul.
Apoi se lasa la rece timp de o ora.
Dupa acest timp se intinde o foaie.
Din aceasta se taie apoi batonase.
Se ung cu ou si chimen.
Se coc in cuptorul incalzit in prealabil.
Se servesc calde.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Cartofi cu umplutura de branza de vaci
In loc de cartofi la cuptor cu branza de vaci puteti incerca o varianta putin mai dificila (secretul reusitei este sa alegeti cartofi mari, dar si de calitate), dar mai gustoasa.
-
Sufleu cu branza de vaci si mere
Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.
-
Rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci
Un aperitiv sanatos si cu un gust bun pentru musafiri poate fi rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci.
-
Aperitive gustoase. Ciuperci umplute cu branza de vaci si marar
Un aperitiv simplu si sanatos, pentru o zi agitata, poate fi reteta de ciuperci umplute cu branza de vaci si marar.
-
Retete cu putine calorii. Rosii umplute cu ton si branza de vaci
O mancare cu o preparare rapida si care sa contina putine calorii este benefica pentru organismul nostru, oferindu-i substantele nutritive necesare. Reteta propusa pentru dumneavoastra este cea de rosii umplute cu ton si branza de vaci.