Chiftelute de parmezan
Un aperitiv gustos, relativ usor de preparat si versatil.
Un aperitiv gustos, relativ usor de preparat si versatil.
Un aperitiv usor de facut, gustos datorita combinatiei intre aromele picante din branza si cele de padure, vegetale, ale ciupercilor. Alegeti un soi de ciuperci cu palaria cat mai mare sau mai multe ciuperci medii.
Un aperitiv interesant ca textura si gust care va face sa redescoperiti banalul orez intr-o alta forma si prezentare.
O gustare inedita daca va plac ciupercile alaturi de un sos acrisor si care va reusi cu siguranta sa improspateze totul.
Simplu de pregatit, o reteta in care influentele si gusturile se amesteca perfect pentru o specialitate de vara plina de arome.
Un aperitiv mai putin obisnuit dar un gust vegetal proaspat, intens, pus in evidenta de cel bogat de smantana.
Mazare si o simpla omleta, dar reciproc se completeaza neasteptat de bine.
Daca vreti sa va surprindeti prietenii cu un sufleu diferit de retetele clasice, nu foarte complicat dar categoric delicios, rustic, direct.
O reteta fina, putin mai dificila, dar gustul va fi pe masura.
O alta modalitate de a prepara vinetele coapte in loc de obisnuita salata