Rosii la cuptor cu oregano si parmezan
Ingrediente:
4-6 rosii mai mari
o jumatate de cana de parmezan ras
o lingura de oregano proaspat sau uscat
o lingurita boia dulce afumata
patru catei de usturoi
o ceasca ulei de masline
sare, piper
(optional) branza cheddar
Mod de preparare: rosiile se spala, se taie la jumatate si se asaza intr-o tava, pe hartie de copt. Pe fiecare rosie se pun pe rand usturoi tocat marunt, putin oregano, putina boia dulce, se presara generos parmezan ras si cate o felie de branza cheddar. Se toarna deasupra fiecarei jumatati de rosie ulei de masline si tava se baga in cuptorul preincalzit. Se lasa 10-15 minute, verificand daca s-a topit bine branza. Se servesc reci sau calde, eventual cu paine prajita alaturi.
Articole asemănătoare
-
Paste a la grec cu oregano si rosii
Delicioasa si aleasa pentru un meniu al zilei, reteta de paste a la grec cu oregano si rosii va va surprinde prin gustul nemaipomenit al pastelor imbinat cu legume.
-
Delicii de Paste. Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi
Chiar daca nu va incanta atat de mult carnea de miel, puteti totusi sa gustati macar o mica portie din friptura apetisanta de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi.
-
Cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin
O reteta apetisanta si aromata pe care o puteti prepara in cursul zilei poate fi reteta de cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin.
-
Oua si branza la cuptor, cu oregano si rosii
Printre mancarurile bune cu care sa va incantati musafirii se regaseste si reteta de oua si branza la cuptor, cu oregano si rosii.
-
Pui la cuptor cu lamaie si rozmarin
Daca este o seara in care asteptati multi musafiri, atunci le puteti pregati o reteta perfecta de care vor fi incantati: pui intreg la cuptor cu lamaie si rozmarin.