Proprietatile curative ale ghimbirului
In ultimii ani ghimbirul este planta care a castigat tot mai multa popularitate. Datorita studiilor efectuate, specialistii au descoperit
In ultimii ani ghimbirul este planta care a castigat tot mai multa popularitate. Datorita studiilor efectuate, specialistii au descoperit
Pentru toate lucrurile importante pe care le omitem din graba sau obisnuinta, gasim o multitudine de scuze. Asa se intampla si cu masa de dimineata, chiar daca specialistii ne-au atentionat prin toate mijloacele ca este cea mai importanta din zi.
Traditia bisericii noastre invata ca se cuvine sa intampinam marile sarbatori din an cu sufletul si trupul curat. Postul Craciunului, care tocmai a inceput, reprezinta un mijloc de a duce la indeplinire
Aroma si efectul stimulator pe care il are cafeaua asupra organismului plaseaza aceasta bautura printre cele mai agreate de oameni.
Pe vremuri, oamenii uscau fructele pentru a le conserva si consuma in timpul sezonului rece.
“Búdim sdarówy!” sau cu alte cuvinte “Sa fim sanatosi!” sunt urari pe care le auzim in familiile din Rusia, cand toti membrii
Daca va simtiti slabit, aveti nasul infundat si va doare in gat acestea ar putea fi primele semne ca
Rodia este un fruct cu radacini stravechi, adus in Europa de catre cartaginezi, care se cultiva astazi pe scara larga atat la noi cat mai ales in zona Mediteranei.
Perele au o dulceata aparte, diferita de cea a merelor, la care aproape toata lumea ravneste in fiecare toamna.
Gogosarul este o specie de ardei gras, cu fructe mari si carnoase, frecvent intrebuintat in bucataria romaneasca si nu numai. Indiferent de culoarea lor, legumele sunt extrem de hranitoare, oferind organismului cantitati semnificative de