O dieta, oricat de “sanatoasa” ar fi, nu are intotdeauna efectul scontat. Cauza o constituie in general particularitatile fiecarui organism si modul in care acesta reactioneaza. Va prezentam 4 nutrienti la care fara sa stiti ati putea fi deficitari:
Murele sunt fructe de padure intalnite in perioada sezonului estival, usor de recunoscut dupa culoarea neagra pe care o capata la maturitate. Sunt fructe delicate, din acest motiv in timpul recoltarii se recomanda folosirea unor vase mai putin adanci, pentru a nu se strivi sub propria greutate.
Sanatatea si siguranta copilului este intaia prioritate a unei mame adevarate. La inceput, grija manifestata pentru sine inseamna de fapt grija pentru copilul pe care il poarta in pantece. Iata de ce alimentatia din timpul sarcinii trebuie sa fie cat se poate mai corecta si “sanatoasa”.
Probioticele sunt bacterii implicate pe tot parcursul existentei noastre in functionarea organismului, insa cel mai mult ne sunt necesare in caz de diaree infectioasa, balonare, constipatie si cand urmam tratament pe baza de antibiotice.
Se spune ca lucrurile nu sunt mereu ceea ce par. Ati cumparat vreodata un produs a carui calitate sa dezamageasca profund dupa desfacerea ambalajului? Probabil ca da, si chiar daca nu va consoleaza, sa stiti ca nu sunteti singurii.
Cand esti stresat si obosit, migdalele reprezinta gustarea perfecta. Pe langa un gust delicios acestea ofera o sumedenie de substante hranitoare, ce fac front comun cu interesele tale.
Zaharul se gaseste natural in fructe si lapte dar este intrebuintat si in industria alimentara pentru a da gust unei game variate de produse: dulciuri, prajituri, ciocolata, bauturi racoritoare, etc.
Uneori simbol al tineretii si feminitatii, alteori al puterii si barbatiei, parul a fost un element cheie din timpul celor mai vechi grupuri umane pana in Antichitate si mai departe.
Din 6 decembrie pana pe 6 ianuarie, adica de la Sfantul Nicolae pana la Boboteaza, crestinatatea parcurge cea mai importanta si bogata perioada in materie de credinte, traditii si obiceiuri. Din punct de vedere religios, apogeul este atins in ziua Nasterii Domnului iar din perspectiva civila, in noaptea de la cumpana dintre ani.