Regim alimentar pentru artroza
Persoanele diagnosticate cu artroza primesc aceasta veste ca pe un fulger, deoarece este binecunoscut
Persoanele diagnosticate cu artroza primesc aceasta veste ca pe un fulger, deoarece este binecunoscut
Intre cei patru pereti de acasa ne simtim cel mai bine, iar daca am putea lucra de acasa ar fi un lucru minunat. Multi isi permit acest “lux”
Interesul oricarei corporatii din industria alimentara este sa furnizeze consumatorilor cat mai multe alimente si bauturi, de aceea exista tendinta ca aspectele ce le-ar putea aduce un deficit de imagine sa fie trecute in umbra.
Morcovul este o planta leguminoasa din familia umbeliferelor, intens folosita in bucataria traditionala romaneasca, ce se remarca printr-un gust placut si calitati nutritive deosebite.
Corpul uman detine peste 70% apa. Astfel ne putem da seama cat de importanta este aceasta pentru organismul nostru. Nu doar lichidul este de mare
Anumite etichete de pe ambalajul alimentelor sunt inscriptionate cu o serie de formule si denumiri chimice sau multe E-uri, carora le este alaturata
Exista pe piata o sumedenie de “leacuri”, de trucuri, de crème si reteta care promit frumusetea vesnica
Produsele special create pentru persoanele care sufera de diabet sunt complet inutile si nesanatoase
Ovazul este o planta erbacee cerealiera cu tulpina de tip pai, cultivata pentru graunete in scop furajer si alimentar.
Expertii denumesc migrenele ca fiind boala numarul unu a populatiei. Exista aproximativ 250 de feluri de migrene, iar peste 50% dintre romani sufera