Sos de salata cu otet balsamic si mustar
O reteta pentru un sos de salata ce are la baza mustarul de calitate si un otet balsamic bun, aromat, gata sa transforme o reteta banala intr-o surpriza culinara.
O reteta pentru un sos de salata ce are la baza mustarul de calitate si un otet balsamic bun, aromat, gata sa transforme o reteta banala intr-o surpriza culinara.
Usor de pregatit, cu o aroma complexa si note exotice, este un sos picant (mai mult sau mai putin, dupa gust) de inspiratie orientala, bun pentru o gama larga de preparate, de la carnea de pui sau porc la legume fierte sau coapte, orez sau, de ce nu, peste.
Reteta in stil mediteranean, un sos pe baza de branza feta si iaurt ce este versatil, proaspat si usor de pregatit, bun pentru o gama larga de preparate.
Un sos pentru orice salata verde, proaspata si plina de vitamine, cu note intense fructat-acrisoare date de otetul din cidru, alaturi de un ulei bune de masline, mustar si usturoi.
Un sos cu gust intens de ciuperci (ideal este sa folositi ciuperci de padure), cremos si excelent pentru a completa carnea de porc sau de pui, alaturi de o salata de sezon.
O salata de inspiratie mediteraneana, pentru care veti avea nevoie de rosii cherry bine coapte, dulci, masline verzi si negre (fara samburi) si putin busuioc proaspat.
Indrazneata si originala, combinand dulceata proaspata a miezului de pepene rosu, tinut la rece, cu baconul bine prajit, crocant si aromat.
O reteta de vara pentru o gustare savuroasa sau un desert inedit, proaspat, racoritor, plin de vitamine, care hidrateaza si invioreaza intregul organism. Este recomandata mai ales in zilele foarte calduroase, cand este gata imediat si da un plus de energie si buna dispozitie.
Cremos, cu gust intens si note intens vegetale, aromate, este sosul perfect pentru peste, dar si pentru carnea de pui, legume sotate sau coapte.
Proaspata si racoritoare, excelenta ca aperitiv sau gustare.