Gin cald cu suc de portocale
Un cocktail pentru zilele reci, cu gin servit cald si suc de portocale.
Un cocktail pentru zilele reci, cu gin servit cald si suc de portocale.
O alternativa cu putin alcool (un rom sau un brandy de calitate, la fel de bine un whiskey) pentru o cana obisnuita cu ceai negru, fierbinte, a carui aroma este completata de notele exotice, incantatoare, de mirodenii.
Cremos, consistent si cu gustul puternic al ciupercilor salbatice, este sosul perfect pentru carnea de pasare sau porc, transformand o friptura, un snitel sau o portie de chiftelute intr-un deliciu.
Un amestec in care gusturile tropicale, exotice, intense se combina pentru un cocktail bun in orice perioada a anului. Ideal este sa pastrati proportiile si sa folositi parti egale din fiecare ingredient.
Un sos cremos, consistent, cu gust intens, perfect pentru o gama larga de aperitive. Versatil si cu o aroma aparte, poate insoti fripturi, legume coapte, biscuiti sarati. Poate fi folosit si pentru tartine ca un aperitiv satios si interesant.
O bautura in care gustul amarui de bere neagra si cel proaspat de vin spumant se intalneste cu dulceata acrisoara a fructelor de padure.
Gustului amarui de bere neagra de calitate i se adauga aroma de lamaie si dulceata aparte a siropului de artar, rezultatul final fiind un cocktail cu personalitate.
O reteta simpla pentru o bautura perfecta in serile reci de iarna.
Un sos cu o culoare intensa, proaspata, gust puternic, putin iute, perfect pentru orice friptura, peste o portie de paste sau orez.
Un mix de arome cu mirodenii si putin suc de lamaie, este un cocktail care se serveste fierbinte, eventual intr-o cana cu motive de Craciun, pentru o seara placuta alaturi de prieteni.