Citeste articole din "Retete & Cocktails"

  • Cocktail de iarna cu ceai negru si scortisoara

    Cocktail de iarna cu ceai negru si scortisoara

    O alternativa cu putin alcool (un rom sau un brandy de calitate, la fel de bine un whiskey) pentru o cana obisnuita cu ceai negru, fierbinte, a carui aroma este completata de notele exotice, incantatoare, de mirodenii.

  • Sos de ciuperci

    Sos de ciuperci

    Cremos, consistent si cu gustul puternic al ciupercilor salbatice, este sosul perfect pentru carnea de pasare sau porc, transformand o friptura, un snitel sau o portie de chiftelute intr-un deliciu.

  • Cocktail cu rom, Jagermeister si suc de ananas

    Cocktail cu rom, Jagermeister si suc de ananas

    Un amestec in care gusturile tropicale, exotice, intense se combina pentru un cocktail bun in orice perioada a anului. Ideal este sa pastrati proportiile si sa folositi parti egale din fiecare ingredient.

  • Sos cu branza cheddar, bere si boia

    Sos cu branza cheddar, bere si boia

    Un sos cremos, consistent, cu gust intens, perfect pentru o gama larga de aperitive. Versatil si cu o aroma aparte, poate insoti fripturi, legume coapte, biscuiti sarati. Poate fi folosit si pentru tartine ca un aperitiv satios si interesant.

  • Cocktail cu rom si coniac

    Cocktail cu rom si coniac

    Un mix de arome cu mirodenii si putin suc de lamaie, este un cocktail care se serveste fierbinte, eventual intr-o cana cu motive de Craciun, pentru o seara placuta alaturi de prieteni.


Warning: fopen(cache/d249188bc7885925eba1583ac55da0f5) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139