Tartine cu dovlecei si branza de capra
Un aperitiv proaspat si gustos pentru zilele calduroase de vara, contrastul dintre branza de capra si cel aparent neutru de dovlecel deschide apetitul si racoreste.
Un aperitiv proaspat si gustos pentru zilele calduroase de vara, contrastul dintre branza de capra si cel aparent neutru de dovlecel deschide apetitul si racoreste.
Un desert in care gustul de vin este completat de aroma dulce-acrisoara a fructelor, rezultatul fiind un sorbet greu de uitat, perfecta pentru o seara calduroasa de vara.
O salata cu gust proaspat, satioasa si usor de preparat, sosul transformand o reteta clasica, previzibila, intr-o surpriza placuta pentru vizitatori sau pentru o gustare de vara.
Cu un plus de aroma picanta de la pudra de ardei iute, acest cocktail aduce impreuna gustul de grepfrut si cel de coniac intr-o combinatie cu note tropicale.
O bautura inedita si cu gust vegetal puternic si note de ienupar aduse de un gin de calitate.
Fel de mancare traditional, consistent si adesea intalnit in meniu, salata de cartofi capata in aceasta versiune un plus de iuteala de la piper, boia iute si (dupa gust) ardei iute verde sau rosu, tocat marunt sau taiat rondele subtiri, fara seminte. Doar pentru cei care prefera mancarea picanta.
O reteta de sos foarte buna pentru friptura de pui sau porc, cu note picante si gust puternic.
Buna ca garnitura pentru o friptura gustoasa, intr-un burger sau sandvis, este o salata de ceapa rosie gata imediat, cu gust bogat si dulceag, delicios.
La prima vedere este un cocktail racoritor pentru zilele calduroase, dar cu iuteala fulgilor de ardei iute gustul final este surprinzator si plin de energie.
O reteta de salata diferita de cele clasice, cu arome de afine dulci si miez de nuca.