Sos de rosii usor picant
Un sos de casa in care gustul plin de rosii bine coapte este completat de notele picante ale ardeiului iute si cele dulci de ceapa.
Un sos de casa in care gustul plin de rosii bine coapte este completat de notele picante ale ardeiului iute si cele dulci de ceapa.
Gustul intens de cafea servita fierbinte ascunde in fundal notele de tequila, totul pentru o bautura ideala in serile reci de iarna.
Combinatia de portocala si ceapa intr-o salata perfecta pentru o gustare poate sa para prea indrazneata, dar gustul este surprinzator si complex.
Un sos cu influente mediteraneene, perfect pentru o friptura de pui la cuptor sau gratar pe care vreti sa o transformati intr-o surpriza pentru invitati.
Un desert usor sau o gustare care ne va umple de energie, cu gust intens de ghimbir si note dulci de scortisoara, reteta pentru iarna sau pentru o dupa-amiaza rece de toamna.
Conopida este ingredientul principal intr-o salata de toamna, servita calda, cu mici detalii surprinzatoare precum stafidele dulci si parfumate.
Cu un gust in care se simt mirodeniile, taninul ceaiului negru si asprimea unui brandy de calitate, este un cocktail ce se va servi cald.
Combinatia intre gustul dulce al ardeiului gras si cel picant al celui iute face din acest sos o alegere perfecta pentru carnea rosie si nu numai. Puteti modifica dupa plac proportiile, si cum il puteti pregati cu 7-10 zile inainte se pastreaza bine la frigider, intr-un recipient inchis ermetic.
Un sos versatil, cu gust puternic, potrivit pentru carnea de porc sau pui, dar si pentru legume fierte sau o portie de orez. Perfect pentru cei care vor sa incerce un gust dulce si sarat, putin picant de la usturoi si chili.
Bautura de iarna perfecta, cu gust de mirodenii din tari indepartate si aroma ce evoca atmosfera sarbatorilor. Se bea cald, dar este la fel de bun si dupa ce s-a racit.