Cocktail cu rom si bere
Alegeti un rom de calitate (marca preferata) si o bere bruna sau blonda. Este la fel de bun si cu bere de ghimbir, dar atunci si concentratia de alcool va fi mai mica. Iar notele de limeta ii aduc o aroma proaspata.
Alegeti un rom de calitate (marca preferata) si o bere bruna sau blonda. Este la fel de bun si cu bere de ghimbir, dar atunci si concentratia de alcool va fi mai mica. Iar notele de limeta ii aduc o aroma proaspata.
O reteta usor de pregatit in doar cateva minute, iar rezultatul este un sos bun pentru carnea de porc sau pui, pentru vita, pentru chiftele sau crenvursti, versatil, aromat si gata imediat.
Un sos clasic, bun pentru paste sau chiftele. Puteti pune mai mult ardei iute sau deloc pentru un sos dulce.
Note de lamaie si gust de bourbon cu arome de tanin date de ceai, totul intr-un cocktail simplu.
Un sos clasic, pe care il puteti pregati destul de usor si acasa daca v-ati plictisit de variantele disponibile in magazine.
O reteta picanta si aromata, care poate fi mai iute sau mai putin iute, dupa gust, cu ardei, rosii, verdeata si aroma aparte a busuiocului. Este un sos ce poate fi folosit pentru carne, legume sau chiar pentru o portie de paste.
Un sos consistent si cu aroma complexa, bun pentru paste dar o alegere indrazneata si pentru felurile de carne sau legume la cuptor. Poate fi folosita bere bruna sau blonda, dupa preferinta.
O salata simpla, care va ajuta sa folositi fasolea verde si mazarea alaturi de salata verde, oferind astfel corpului un plus de vitamine si minerale dupa zilele reci ale iernii.
In locul unui gin tonic clasic incercati un amestec de suc de mere, limeta, putina miere si un gin de calitate pentru o bautura dominata de tonurile dulci, in care veti intalni notele clasice de ienupar si cele de citrice.
O reteta foarte simpla, care adauga gustului de bourbon dulceata mierii si notele de citrice ale lamaii.