Cocktail cu inghetata, bere si lichior de ciocolata
Un amestec de bere neagra, lichior de ciocolata, cafea si inghetata pentru un gust dominat de notele dulci.
Un amestec de bere neagra, lichior de ciocolata, cafea si inghetata pentru un gust dominat de notele dulci.
Un sos cremos, dens, dulceag, cu gust puternic de scortisoara, bun pentru o portie generoasa de inghetata (si nu numai).
O reteta in care ginul se intalneste cu prospetimea sampaniei si notele acrisoare ale sucului proaspat de lamaie.
Sucul de portocale proaspat transforma radical acest cocktail.
O bautura in care bourbonul completeaza prospetimea vinului spumant, cu gust dulce datorita zaharului si note acrisoare de citrice.
Cu gustul puternic de cafea si note de vodca, este un cocktail versatil si bun pentru numeroase ocazii.
O reteta foarte simpla si un cocktail cu gust puternic de ananas si note de bourbon, servit rece.
Un sos cremos, cu aroma intensa, care va transforma un desert altfel banal intr-un deliciu.
O reteta simpla de sos cu note asiatice, intens, cu aroma dulce-acrisoara.
Un sos cu arome dense, exotice, de inspiratie chinezeasca, bun pentru carne, legume, orez sau, de ce nu, pentru a completa o portie de taietei de orez.