Cocktail de vara cu suc de ananas si rom
O reteta pentru un cocktail de inspiratie exotica, dominat de gustul dulce al ananasul foarte copt si notele de rom si limeta.
O reteta pentru un cocktail de inspiratie exotica, dominat de gustul dulce al ananasul foarte copt si notele de rom si limeta.
O bautura cu gust exotic si note usor picante, excelenta rece, cu multa gheata, buna pentru zilele fierbinti de vara.
Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.
Alegeti o miere de calitate, bio, alaturi de marca de tequila preferata.
O reteta pentru un digestiv cu gust complex, note de citrice si cirese, servit inainte de masa sau la o intalnire cu prietenii.
Un cocktail cu gust intens de fructe, bun pentru ocazii speciale. Puteti folosi suc de cirese sau ananas proaspat stors sau din cutie.
Cu notele sale dulci de sirop de artar, gustul putin picant de ghimbir si cel usor de recunoscut de whiskey, este o bautura pentru o seara placuta.
Un amestec de lichior de cafea, bere neagra plina de aroma si personalitate, gheata si putin Aperol, totul completat de un alt lichior italian traditional, este un cocktail pentru ocazii speciale.
Cu notele sale exotice si prospetimea cu note picante a berii de ghimbir, este o bautura buna pentru orice anotimp.
Folositi un ceai negru de calitate, infuzat conform instructiunilor, preparat fara zahar sau miere. Dupa ce s-a racit il pastrati la frigider pentru cel putin 60 de minute.