Cocktail de iarna cu rom si cafea
Intalnirea dintre romul de calitate si o cafea buna, cu sau fara zahar (dupa gust) si notele de nucsoara fac din acest cocktail cu arome de sarbatoare o buna alegere intr-o seara de iarna.
Intalnirea dintre romul de calitate si o cafea buna, cu sau fara zahar (dupa gust) si notele de nucsoara fac din acest cocktail cu arome de sarbatoare o buna alegere intr-o seara de iarna.
Un cocktail simplu, cu aroma intensa de gin si note de scortisoara, servit cald intr-o zi friguroasa.
O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.
O reteta traditionala de inspiratie germana, potrivita pentru o seara alaturi de prieteni.
Dulce, dar cu note picante aduse de ghimbir, cu putine calorii pentru primul fel sau o gustare, delicioasa atunci cand este mancata fierbinte si relativ usor de pregatit, este o supa-crema de toamna sau iarna care are un gust bun si este utila si pentru un sistem imunitar mai puternic. Cu multe vitamine, ne ajuta sa rezistam mai usor in perioada rece in fata racelilor de sezon.
O gustare consistenta si aromata pentru zilele tot mai reci de iarna, cu multe vitamine dar si destule calorii.
O reteta perfecta pentru zilele reci de iarna, cu aroma exotica a romului, evocand taramuri indepartate, gustul dulce al sucului de mere si notele parfumate de scortisoara si vanilie.
O bautura cu note de ienupar si dulceata putin acida a cidrului de calitate, buna pentru o seara tot mai rece de toamna.
Cu note de citrice, gust usor picant de ghimbir si vodca, este un cocktail simplu, usor de pregatit si potrivit pentru orice ocazie.
Un cocktail relativ simplu de preparat acasa, cu o bere blonda de calitate si ginul cu notele sale aromate de ienupar. Pentru un plus de aroma se adauga o felie subtire de portocala sau lamaie si menta proaspata.