Cocktail fierbinte cu gin si suc de portocale
O bautura de iarna, fierbinte si aromata, cu gust intens de gin si portocale, note de scortisoara si miere, perfecta pentru o seara alaturi de cei dragi. Se bea fierbinte.
O bautura de iarna, fierbinte si aromata, cu gust intens de gin si portocale, note de scortisoara si miere, perfecta pentru o seara alaturi de cei dragi. Se bea fierbinte.
O bautura cu gust de mirodenii, note de citrice si aroma intensa de rom.
Combinatia dintre whiskey si vinul rosu (unul usor, demisec, cu note dulci si fructate) este una indrazneata si surprinzatoare.
Dens, cremos si consistent, cu gust puternic si aromat, este un cocktail usor de pregatit si acasa, bun mai ales in zilele friguroase.
Bun pentru deserturi diverse, inghetata, placinte sau, de ce nu, pentru o da note exotice, tropicale, unei bucati de carne de pui sau porc, este un sos relativ usor de pregatit, dulce si aromat. Poate fi folosit ananas proaspat sau pentru o aroma mult mai dulce ananas la cutie.
O combinatie indrazneata intre un vin usor, delicat, si notele de citrice usor amarui ale grepfrutului, totul intr-o bautura servita rece, pentru o seara alaturi de prieteni.
O bautura buna pentru zilele reci si mai ales pentru o seara placuta alaturi de cei mai apropiati prieteni. Notele de citrice si mirodenii fac din fiecare pahar un veritabil deliciu. Se serveste fierbinte.
Usor de preparat in casa, cu suc de merisoare, o vodca de calitate si bere de ghimbir. Rezultatul? O bautura cu note ce evoca perioada rece, reconfortanta si cu personalitate.
Un sos dulce-acrisor pentru salate sau carnea de pui (daca va plac aromele neobisnuite) sau, de ce nu, pe un desert sau o portie de inghetata. Poate fi pregatit si intr-o varianta usor picanta.
Pregatiti un cocktail pentru serile reci cu un rom de buna calitate si suc aromat, dulce-acrisor, de merisoare. Iar mirodeniile cu aromele lor exotice evoca atmosfera calda a sarbatorilor de sfarsit de an.