Cidru fierbinte cu rom si mirodenii
O cana de cidru fierbinte cu rom si arome exotice, excelenta in zilele in care temperaturile au scazut nepermis de mult. Usor de pregatit acasa, o bautura de iarna ce poate fi savurata alaturi de prieteni.
O cana de cidru fierbinte cu rom si arome exotice, excelenta in zilele in care temperaturile au scazut nepermis de mult. Usor de pregatit acasa, o bautura de iarna ce poate fi savurata alaturi de prieteni.
La prima vedere pare un cocktail racoritor, de vara, in care prospetimea limonadei intalneste notele de ienupar ale ginului si gustul racoritor de castravete, dar putin piper cayenne (nu prea mult daca nu va plac aromele foarte picante) transforma totul intr-o surpriza. Greu de uitat.
O reteta pentru un sos in care gustul dulce intalneste iuteala ardeilor (alegeti soiul preferat). Perfect pentru cei care prefera mancarea picanta si care vor o schimbare fata de sosurile clasice. Gata in scurt timp, poate fi pastrat la frigider, intr-un recipient inchis ermetic, pentru 3-4 saptamani.
Un pahar de ceai negru, cu sau fara zahar, va oferi corpului un plus de energie pentru o zi obositoare. Dar in aceasta reteta i se adauga prospetimea mentei proaspete si un bourbon cu personalitate.
Un sos delicios, cu note exotice, pentru salate si peste, dar si pentru o portie de legume gratinate sau fierte.
O reteta pentru o salata de fructe ce poate fi pregatita in sezonul rece, aromata, cu un gust dulce acrisor, buna ca desert sau gustare.
Un amestec de rom si suc de fructe de padure, servit fierbinte, cu note aromatice date de mirodenii.
O bautura cu gust intens de ceai verde, note de coniac aromat, prospetimea mentei si putin ghimbir picant, care ii da personalitate si energie.
Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.
O reteta clasica pentru serile reci de iarna, o cana cu vin rosu fiert, aromat si dulce, care capata note fructate si proaspete datorita unui ingredient surpriza.