O gustare proaspata sau un desert pline de arome, gusturi si culori, pentru care veti avea nevoie de fructe proaspete, bine coapte, parfumate, si un iaurt grecesc de calitate. O reteta in care puteti schimba dupa gust fructele, pastrand pe cat posibil proportiile.
O salata consistenta, cu note mediteraneene alaturi de gustul dulce al sfeclei rosii coapte, aromata si delicioasa la orice masa in familie sau alaturi de prieteni.
Alegeti un vin alb, sec, alaturi de un gin de calitate, ceai verde infuzat dupa gust, un suc de fructe de padure proaspat sau din cutie, totul cu fructe si mirodenii pentru o aroma complexa, greu de uitat.
Ananasul bine copt este un desert delicios, plin de aroma si gust, iar in aceasta reteta este baza pentru un sos ce poate fi folosit intr-o gama larga de retete de desert (si nu numai).
Unul dintre cele mai simple sosuri pentru cei care prefera aromele picante, intens si puternic, alaturi de dulceata zaharului si notele proaspete de ardei gras rosu. Pentru un sos mai putin picant curatati cu grija ardeiul iute si aruncati semintele. Cum are mult zahar nu este recomandat celor care vor sa slabeasca.
Racoritor, aromat si proaspat, gata sa potoleasca setea intr-o zi calduroasa si sa surprinda datorita notelor de ienupar ale ginului, este un cocktail usor de pregatit acasa si ideal pentru o intalnire cu prietenii.
Poate fi o gustare plina de savoare, o cina usoara cu fibre si vitamine, sau de ce nu un desert inedit. Puteti folosi miez de nuca, migdale crude sau prajite, nuci pecan, practic orice combinatie este permisa pentru un plus de savoare.
Alegeti ceaiul negru preferat, intens si aromat, si infuzati-l dupa gust. Il lasati sa se raceasca si apoi il puteti folosi ca baza pentru un cocktail racoritor, aromat si excelent pentru o petrecere.