Sos cu mustar Dijon si patrunjel
Un sos cremos, simplu de facut, cu gust complex, excelent pentru carnea de pui sau porc, dar si pentru legumele sotate sau coapte.
Un sos cremos, simplu de facut, cu gust complex, excelent pentru carnea de pui sau porc, dar si pentru legumele sotate sau coapte.
O salata proaspata, dulce-acrisoara, cu prospetimea aromata a patrunjelului si seminte de mac, o gustare sau un antreu inedit si placut.
O reteta pentru o bautura cu gust intens de mere dulci, parfumate, bine coapte, prospetimea mentei abia culese si un whiskey de calitate.
O bautura cu personalitate si arome exotice, excelenta daca alaturi de tequila se adauga o bere rece, de calitate.
O reteta simpla pentru o salata de fructe estivala, cu arome si gusturi dulci, tropicale, dar si cu multe vitamine pentru o sanatate mai buna. Folositi fructe cat mai coapte, parfumate si pline de savoare.
O reteta pentru un sos cremos, excelent pentru paste, legume sotate, cartofi copti sau pentru carnea de pui la cuptor sau gratar. Folositi o branza cheddar maturata, cu gust puternic, alaturi de o branza gorgonzola dominata de notele picante.
Un sos pentru carnea de porc, vita sau legume coapte cu note intense dulci-acrisoare, dar si gust picant datorita fulgilor de chili. Cei care prefera o aroma traditionala pot reduce cantitatea de zahar, dar este interesant tocmai datorita contrastului puternic intre dulce si acru.
Salata este o excelenta alegere in zilele calduroase, dar folosind avocado veti transforma o salata simpla cu rosii si castravete intr-o surpriza placuta.
O reteta de salata consistenta si satioasa care ii va face si pe cei care nu mananca de obicei broccoli sa o incerce.
O reteta pentru o salata plina de arome, ce se pregateste cu un amestec de miez de pepene rosu si galben, parfumat si dulce, si cu fructe de padure proaspete sau congelate. Se serveste cu sosul cat mai rece pentru un desert savuros.