Cocktail cu amaretto, suc de struguri si bere de ghimbir
O reteta de inspiratie italiana, cu gust complex dominat de dulceata strugurilor si aroma picanta a ghimbirului.
O reteta de inspiratie italiana, cu gust complex dominat de dulceata strugurilor si aroma picanta a ghimbirului.
Amestecati sucul proaspat de portocale cu suc de merisoare sau alt suc de fructe, dupa gust, puneti o vodca de calitate si putin suc de limeta (cei care doresc o aroma de citrice puternica pot alege lamaia).
Bautura traditionala italiana, cu o lunga istorie si un gust parfumat si intens de lamaie, peste care se suprapune cel dulce (mai mult sau mai putin, in functie de marca), limoncello poate fi folosit pentru o gama larga de cocktailuri, iar in aceasta varianta se intalneste cu romul alb sau brun si o apa tonica rece, cu sau fara arome.
O reteta usoara a unui sos cu mustar si putina boia iute, gata imediat si excelent pentru carnea de porc sau de pui, crenvursti, legume la cuptor, cartofi copti sau fierti. Versatil si aromat, are nevoie de ingrediente de buna calitate pentru ca rezultatul final sa fie unul delicios.
O bautura racoritoare, cu arome exotice, buna pentru o petrecere in familie.
O bautura aromata, cu gust marcat de parfumul dulceag al busuiocului si cel de ienupar al ginului, excelenta atunci cand este servita cat mai rece.
Un cocktail cu gust proaspat, aromat si putin intepator, dar cu note intense de vodca si citrice.
O reteta de sos de inspiratie asiatica, in care gusturile si aromele se intalnesc pentru ca rezultatul final sa fie dens, delicios, perfect pentru o gama larga de preparate, de la peste si vita sau porc la legume coapte sau fierte.
O bautura cu note acrisoare date de vinul rosu si aroma de zmeura, consistenta si buna pentru orice perioada a anului.
Un sos cremos, consistent si foarte aromat pentru petreceri, perfect pentru chipsuri, legume coapte sau gratinate, cartofi prajiti sau fripturi. Se poate folosi la fel de bine berea neagra sau blonda, cu sau fara alcool.