Sos cu rozmarin si unt
O reteta de sos cald, recomandat pentru pui, legume la cuptor sau sote, piure de cartofi.
O reteta de sos cald, recomandat pentru pui, legume la cuptor sau sote, piure de cartofi.
Un cocktail cu o baza de whiskey, servit fierbinte, ce va iesi in evidenta usor datorita aromei cuisoarelor.
Excelent pentru un desert in care va doriti un gust intens de cacao, putin amarui, in contrast cu aromele dulci.
O reteta de salata proaspata, dulce, cu puternice note mediteraneene, o alternativa inedita pentru o gustare delicioasa.
Un sos cald pentru carnea de peste, friptura de pui (chiar si pentru puiul pane) sau alaturi de o garnitura de legume coapte sau fierte. Patrunjelul reuseste sa ii dea o nota proaspata, racoritoare.
O reteta simpla, excelenta atunci cand se folosesc rosii coapte, zemoase.
Un sos relativ simplu de pregatit din vin rosu, ceapa rosie, ulei de masline, putin unt si putina supa, iar la final rozmarin pentru acea aroma aparte. Cantitatile se pot mari, respectand proportiile, dupa necesitati.
Un amestec de gusturi si arome cu note dulci, delicioase, care incanta si relaxeaza.
O reteta de desert foarte potrivita in perioada sarbatorilor de iarna, cu putin coniac sau bourbon pentru un sos mai aromat, plin de mirodenii.
O varianta alternativa a unei retete clasice de martini, in care notele de busuioc si cele acrisoare ale sucului de lamaie incanta si atrag.