Sos pentru paste cu usturoi si vin rosu
Un sos bogat, cu aroma complexa, perfect pentru orice fel de paste si usor de pregatit.
Un sos bogat, cu aroma complexa, perfect pentru orice fel de paste si usor de pregatit.
O reteta de sos cu note mediteraneene, gust proaspat si aroma complexa, care va transforma o banala salata intr-un veritabil deliciu.
Cu notele sale dulci-sarate si aroma usor picanta, este o propunere putin indrazneata pentru feluri de carne de pui, porc sau, de ce nu, peste.
Avand la baza un sos simplu de soia de buna calitate, este o reteta pentru un amestec relativ usor de pregatit, cu gusturi si arome exotice, asiatice, bun pentru feluri de carne, legume fierte sau coapte, paste (preferabil de orez).
O gustare consistenta pentru zilele tot mai reci de toamna, cu multe culori si arome in acelasi bol.
Un sos care se va servi cald alaturi de friptura de porc sau, de ce nu, vita, cu numeroase note exotice si dulci alaturi de gustul putin sarat de soia si cel de ketchup.
O reteta pentru zilele de toamna in care cartoful dulce, prea rar intalnit, este copt si devine baza pentru o salata satioasa.
Afinele bine coapte au un gust dulce, puternic, dominator, completat de sucul de lamaie si cirese, totul in fundalul aromei de ienupar a ginului de calitate.
Un amestec in care veti gasi vin rosu, o cantitate egala de tequila, prospetimea sucului de lime pentru note exotice, indepartate, si putina miere alaturi de apa tonica.
Cu notele sale iuti, picante, este un cocktail cu arome tropicale, exotice.