Cocktail cu lichior de cirese, vermut si suc de portocale
Un amestec in care gusturile si aromele se intalnesc si se completeaza nesperat de bine.
Un amestec in care gusturile si aromele se intalnesc si se completeaza nesperat de bine.
O bautura in care vodca se ascunde in fundal, mascata de gustul acrisor al fructelor de padure, cel putin astringent de grepfrut si iuteala piperului negru.
O bautura cu gust puternic, aromat, mai ales daca folositi un ceai de calitate, organic.
O bautura usoara, cu note usor amare de la tanin si parfumul fructat de piersica.
O salata de vara in care dulceata porumbului se completeaza cu gustul proaspat de afine si cel de branza feta.
Simplu, gata imediat, ar fi un cocktail banal daca aroma sarata a maslinei si cea dulceaga de vermut nu s-ar completa nesperat de bine.
Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.
O bautura usoara, in care un vin rose de calitate se intalneste cu sucul de mere acrisor si prospetimea frunzelor de menta.
Usoara si plina de arome proaspete, perfecta pentru zilele calduroase, este o reteta in care gustul de piept de pui la gratar si cel de feta sunt completate surprinzator de capsunile dulci.
Proaspete si fierbinti, asteptand musafirii cu miros de cheddar putin picant, bine piperat, o gustare satioasa si plina de arome.