Sos vinegreta cu ulei de masline si lamaie
O reteta clasica, versatila, gata imediat, buna pentru salate de cruditati. In loc de otet se foloseste zeama de lamaie, iar coaja rasa va oferi oricarui preparat note mediteraneene, proaspete.
O reteta clasica, versatila, gata imediat, buna pentru salate de cruditati. In loc de otet se foloseste zeama de lamaie, iar coaja rasa va oferi oricarui preparat note mediteraneene, proaspete.
Un sos cu note picante datorita branzei cu mucegai albastru, bun pentru feluri de legume sau carne.
Dulce, cu note inedite de scortisoara si gust dulce-acrisor de portocala bine coapta, este potrivit pentru o petrecere sau alta ocazie speciala.
Perfecta pentru gustare sau ca fel principal, consistenta, putin picanta, un amestec interesant de gusturi si culori vesele, o salata in stil mexican de care va puteti bucura in orice anotimp.
Cu o portie generoasa de inghetata ar putea sa para un desert consistent, dar notele intense de coniac si mirodenii il fac un cocktail perfect pentru o petrecere speciala alaturi de cei dragi.
Un delicios aperitiv pentru o ocazie speciala, excelent pentru cei care iubesc gustul de ton.
O reteta clasica pentru un cocktail cu rafinament frantuzesc dar origini engleze, este o alternativa la Negroni in care se foloseste bourbon in loc de gin. La fel de bun este un whiskey clasic, iar proportiile mai pot varia in functie de gust.
Buna ca fel principal sau ca o gustare consistenta, gata in scurta vreme, plina de gusturi si arome, totul la un pret accesibil.
Consistenta, satioasa, poate fi o gustare buna pentru dupa-amiaza sau un prim fel la pranz.
Un sos pentru gratar in stil american, cu gust dulceag si note picante, pentru pentru carnea de porc, pui, vita.