O reteta clasica, un cocktail tare si plin de personalitate, cu arome exotice amintind de iarna si de sarbatori. Pentru cei care prefera o varianta mai light proportiile se pot inversa. Iar la final se mananca si felia de portocala care a stat in cocktailul de mar, vodka si scortisoara.
Relativ usor de preparat, o supa clasica pentru zilele tot mai reci de la sfarsitul anului in care simtim nevoia unui gust clasic, ce ne va aduce aminte de copilarie.
Conopida este in general folosita pentru muraturi sau mancare, dar aici reuseste alaturi de gustul acid acrisor de mar sa fie baza unei salate inedite, indraznete prin combinatia elementelor si care poate fi o reteta la care veti reveni.
Un desert in care gustul puternic al fructelor inca fierbinti, bine caramelizate, se intalneste cu raceala proaspata si cu mireasma exotica a vaniliei.
Perfecta pentru o gustare, potrivita pentru o ocazie festiva, recomandata pentru cei care vor sa incerce o salata diferita de cele clascie, este consistenta, usor de pregatit, plina de arome diverse dar in surprinzatoare armonie.