Salata cu varza rosie, nuci si seminte de rodie
O salata consistenta, in care gusturile si aromele cu influente mediteraneene se combina intr-o maniera interesanta, delicioasa.
O salata consistenta, in care gusturile si aromele cu influente mediteraneene se combina intr-o maniera interesanta, delicioasa.
O reteta indrazneata in care varza rosie se intalneste cu dulceata usor acida a portocalei si cu aroma uleiului de nuca.
O pasta de masline cunoscuta si sub numele de tapenada, perfecta pentru tartine pe paine prajita sau integrala, cu gust usor amarui, sarat, puternic.
La prima vedere o salata clasica de vara, odata ce dovleceii si lamaia isi schimba gustul pe gratar sau in tigaie rezultatul este o surpriza foarte placuta.
Proaspat, usor de preparat chiar si pentru cei fara multa experienta in domeniu, cu gust intens de citrice, este un cocktail bun pentru o petrecere, mai curand o sangria cu vin alb si mai mult alcool.
Contrastul dintre boabele dulci si parfumate de strugure, pieptul de pui si gustul aromat de nuca face din aceasta salata un deliciu.
La prima vedere ”intalnirea” intre sucul de portocale, cel de tomate si bere ar putea parea prea indrazneata, dar rezultatul final este un amestec plin de note interesante, consistent si cu personalitate.
Gata imediat, este o bautura cu notele exotice ale romului si prospetimea dulce a cremei de menta.
Un aperitiv consistent si usor de preparat sau o gustare delicioasa, este o reteta de salata ce poate fi o placuta surpriza pentru musafiri.
O combinatie inedita intre aromele exotice de rom si cele fresh, usor picante ale ghimbirului, este un cocktail relativ usor dar cu note interesante si proaspete.